det här har ingen substans

Tänk om jag faktiskt skulle blogga om det där. Sexliv och kärlek. Och namnge folk. Det är förmodligen olagligt. Och antagligen får man inte skriva ut detaljerade redogörelser om hur man har haft sex heller eftersom det räknas som porr och porr får inte förekomma i ens blogg. Det suger. Anarki - slå dig fri.  "Jag blev anarkafeminist eftersom jag blev sur över att jag inte fick blogga om mitt sexliv". Ja. Direkt aktion? Nej, jag orkar inte. Inte idag.

Kommentarer
Postat av: E

Har jag förstått dig rätt rimmar anarkafeminism illa med att porra sig [offentligt] med sitt sexliv. Men jag kan ju ha missförstått. Minnet är lite luddigt, det kanske var något om gother du försökte förklara.

2006-05-02 @ 18:00:21
Postat av: subkutan

Rätten till offentligt sex är väl knappast den viktigaste frågan för den genomsnittliga anarkafeministen. Därmed inte sagt att det inte finns anarkafeminister som ser det som en viktig kamp att föra. Men det finns ju normer i alla subkulturer och jag kan känna att det råder någon slags sexualfientlighet i vissa kretsar. Eller att sex i alla fall är rätt tabu såvida det inte sker någorlunda vaniljartat mellan två kvinnor i en säng i ett sovrum i ett kollektiv.

2006-05-03 @ 10:58:07
Postat av: E

Sex utanför kolektiv ÄR snusk, det är det.

2006-05-12 @ 21:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback