lördag och söndag

Igår köpte jag, Hanne, Malin, Lisa och Agnes matchande kläder. Sällan har jag varit snyggare i flock än i denna flock. Rosa frottékjol och blå kepsar, feminister ni vet, vi ser likadana ut allihop, vi borde haft magväskor också. Och sen blev jag tokfull, jag fattar inte hur det gick till, jag vet inte vad som hände, jag fattar inte hur jag kom till Slick men en sak som jag minns är att när jag och Ida slutligen klev ur taxin utanför hennes port tänkte jag att "nejmen, nu är jag ju i Bagarmossen, här bor Matti, vad roligt det vore om jag kom på överraskningsvisit!". Tänk vad skoj. Vem skulle inte bli glad av ett nerspytt och brölande fyllo utanför fönstret mitt i natten? Well, jag lyckades inte ta mig dit. Men nästa gång. Tack Ida, Rebecca och Erika för assistansen. I love you i love you i love you. Det skulle kännas bra om ni blev jättefulla så att jag fick ta hand om er, det skulle jämna ut det hela. Men kanske inte alla tre på samma kväll, jag vet inte om jag orkar.

Idag har jag varit på House hela dagen. Jag fick gratis mat och gratis fika och gratis läsk. Jag älskar Pride. Min mage är en lättflörtad sjana.


Kommentarer
Postat av: RÖVEN

Jag fck då inte någon gratismat eller gratis läsk! slamporna! förresten så: i love you och jag ska nog se till att du få ta hand om mig någon gång, fast inte under pride. Det är nästan så att du bör vara den som tar hand om mina arbetspass! duh! PUSS!

2006-07-31 @ 01:09:24
Postat av: sub

De asen. Men gratis fika är bättre än ingenting. För att inte tala om de übersnygga tröjorna. Puss.

2006-07-31 @ 08:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback