äh

Ord är så jävla överskattat och det som jag borde skriva om här är sex och politik för det förstnämnda är det som säljer, det andra fyller någon sorts syfte och tillsammans blir det riktigt bra. Men jag vet inte, jag är så förbannat oinspirerad eftersom all min energi är borta. Den har sugits upp av ideellt arbete.


i februari tar vi tag i våra liv

I februari tar jag tag i mitt liv och jag punktar upp allt som måste förändras, alla små detaljer som ska fixas. Det är inte bara så att jag ska börja träna och fokusera på mina studier, nej, det är att reda ut relationer, stänga ut människor ur mitt hjärta, visa mina vänner uppskattning även när jag är sönderstressad, att våga möta min mamma, att föra in mer substans i vissa samtal som tenderar att stanna vid yta, att sätta gränser gentemot min far, att reda ut mitt rum eftersom det faktum att jag lever i kaos gör att allt annat fungerar mindre smidigt. Det är även att ta tag i min kropp genom blodprov och annat. Här ska undersökas, utredas och behandlas. Jag ska slänga allt jag inte behöver, jag ska tänka på hur jag lever, jag ska bli mindre konsument, mer PK. Kanske även sluta analysera allting in absurdum, sluta vara så dampig i relationer. Lära mig tålamod, vara mindre hysterisk. Och allt detta ska ske i februari. Som bara är 28 dagar långt.

jag åkte tunnelbana och två snubbar satt mittemot

- Vart ska vi gå då?
- Bullwinkles. Eller det där schyssta som ligger bredvid, vad heter det, hmm... Kellys!
- Ja det blir soft. Vad har du för ambitionsnivå för kvällen?
- Jag vet inte. Du då?
- Ja den är ju inte så högtgående.
- Nä, såklart. Inte min heller.
- Nä.

kärleken

Jag trodde att jag hade slutat blogga men jag hade fel.

Det enda jag vill blogga om nu är Kärleken. Inte bara den lyckliga varianten utan den andra också. För den finns i mitt liv den med. I mitt analyserande av kärleken och alla relationer som passerade under 2006 fick jag en insikt om att kärlek faktiskt inte räcker till. Nej. Ibland spelar det ingen roll hur kär man är, man passar inte ihop, man kommer aldrig att få det att fungera, det är lika bra att ge upp på en gång för kärleken övervinner inte på långa vägar alla hinder. Jag ska skriva en bok, Love is not enough, och bli nästa Dr Phil. Relationsexpert, det känns som mitt framtidsyrke. Jag fick även insikten "allt är ditt jävla fel, inget är mitt ansvar, lägg ner". Det kan förmodligen också bli en bästsäljande bok.