hej okej

Idag har jag haft värsta bästa anarkisthänget med mitt anarkacrew som jag inte sett på år och dag. Vi har pratat och planerat. Först möte med konkreta mötespunkter och rundor, sedan kvalitativt mingel. Jag är glad nu.

Kommentarer
Postat av: Rosemarie74

Hej, detta inlägg tycker jag var väldigt trångsynt skrivet. Det är som att du idiotförklarar alla som inte har samma samhällssyn som dig? Man kan ju mkt väl vara insatt i hela ideologin men inte för den skull dela den uppfattningen. (inte sjläv sagt att jag inte delar den) men du fattar säkert hur jag menar. Jag är ganska insatt i hur NSF tänker (inte alls) men jag delar inte för dne skull deras åsikter.

Tjohej.

2006-07-11 @ 15:04:52
Postat av: subkutan

Jag hade tänkt radera det där inlägget eftersom jag inte såg något syfte med det och jag misstänkte att min poäng kanske inte gick fram, men nu när jag har blivit kallad trångsynt och fått feedback så ångrar jag mig. Det ska få stanna kvar.

Nej, jag idiotförklarar ingen. Men att samtala inom en grupp bestående av personer som har många likartade värderingar/visioner, en utarbetad plattform och som dessutom är väldigt sammansvetsade kan ge väldigt mycket på ett helt annat sätt än allt det man kan få ut av att prata med någon helt ny människa eller någon med en helt annan livsåskådning. Vilket jag ju också gillar, jag vill helst ha mycket av allt.

Och självklart tycker inte alla i min basgrupp precis som jag, då skulle det vara helt meningslöst att prata med varandra. Men jag behöver mina frizoner där jag kan få vara jag och mötas av en speciell sorts gemenskap. Och det gör säkert de i NSF också.

2006-07-11 @ 23:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback