fredag

Jag drömde att jag var tillsammans med en av mina kompisar och i drömmen hade hon många dreads som säkert luktade rejält för de såg rätt flottiga ut men i drömmen så fanns inga lukter och det var tur. Drömmen utspelade sig i ett hus någonstans i Sverige och jag var otrogen mot henne med min expojkvän G. Jag hade nästan glömt bort att han fanns men hur som helst är det en kille som jag var ihop med i två månader när jag 16 år. Jag gjorde slut under otrevliga omständigheter och ett halvår senare ångrade jag mig och blev besatt. Inkonsekvens, min bästa vän. 

Jag kom på att jag kunde googla honom och se vad han gör nu, tio år senare. Och jag lärde mig att han pluggar till lärare, har varit i Kina och inte är en rollspelsnörd. Internet är fantastiskt.

För övrigt tror jag att jag kan ha nämnt den här expojkvännen tidigare. Det var han som sa att det var så trist att jag ville ha sex och det har jag säkert bloggat om. Tjejer ska inte gilla sex och det var fel fel fel att jag hela tiden tog inititativ eller att jag sällan sa nej. "Du måste säga nej, det är inte kul om jag inte behöver tjata". Charmig kille, jag hoppas verkligen att han lagt av med de fasonerna. Jag kanske skulle mejla och fråga. "Hej, du kanske inte minns mig men för 10 år sen var vi ihop. Nu är jag feminist och jag har tänkt på en del grejer som du sa till mig när du var 17 som jag inte tycker var okej". Ja, jag ska nog mejla alla mina ex och ställa dem till svars. Sen kan jag skriva en bok om det eller göra en liten utställning. Den kan säkert få visas på LAVA, det känns som en sådan lagom feministisk pryl. Det kommer att bli jättejättebra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback