the poo

Jag funderar på att se om den fantastiska filmen Grizzly Man på bio. Det är ganska stort. Det finns bara en enda film som jag har sett på bio två gånger och det är Velvet Goldmine. Året var 1998 och filmen innehöll allt det som var viktigt för mig just då (androgynitet, bögsex, ångest, glitter, bisexualitet, revolt, självdestruktivitet, killar med smink). Jag vet inte vad det säger om mig idag. Kanske att det vikigaste för mig just nu är bajs, björnar och killar i bandana.

Kommentarer
Postat av: brian slade

alltså. jag har velvet goldmine hemma. du kan få stanna här och skeda med mig/min nalle till den. om du stannar (typ låtsas att du har ångest/ont i huvudet). på lördag alltså /grizzly

2006-06-02 @ 01:45:35
Postat av: subkutan

Jag har den också hemma. Men tack ändå och jag stannar gärna. Det ryktas att vi alla ska ha middag (du med?). Jag ska bli jättefull och limma på min chef.

2006-06-02 @ 01:59:52
Postat av: rebix

limmade du på din chef? var det därför ni ölade efteråt?

2006-06-04 @ 21:12:19
Postat av: sub

Just det ja. Det där var kanske en freudiansk felskrivning. Jag tänkte nog på Ulrika. Men hon var ju inte där. Jag blandar uppenbarligen ihop Connection och Slottet, schemaläggning och mingel, mellanchef och högsta chef, dåtid och framtid, torsdag och lördag. Mitt huvud är lite rörigt.

Jag minns faktiskt inte att jag skrev det där. Det är ett dåligt tecken. Eller så har någon kapat mitt nick.

Fast om jag hade blivit jättefull på middagen hade jag nog limmat på chefen. Plus alla andra.
Jag limmade i och för sig lite i smyg på diverse folk. Men det kan vi ta i ett mindre offentligt forum.

2006-06-05 @ 14:05:59
Postat av: reb

jag antar att det betyder att du tycker att jag bor i ett bögigt hem där folk lyssnar på dålig musik. och stöter på varandra hejvilt. ett rätt. kanske två.

2006-06-05 @ 14:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback